Woonboot Zaandam 021

Luisteren, inspireren, verbeelden, meedenken, vraagstukken nog eens omdraaien en tot de essentie komen. Het ontwerpproces, dat heeft mijn interesse.

Of het nu gaat om het creëren van een betekenisvolle ervaring voor museabezoekers, of een boodschap met impact overbrengen, of een visioen schetsen dat anderen moet inspireren: het zijn stuk voor stuk uitdagende opgaven die mij op het lijf geschreven zijn.

Ik werk graag nauw samen met de opdrachtgever in een projectteam aan het verbeelden van het concept en de verdere ontwikkeling van het ontwerp. Door mijn jarenlange ervaring doe ik dat zowel op ruimtelijk als op grafisch/visueel niveau. Dit multidisciplinaire werken maakt mijn werk afwisselend en mijn projecten compleet.

Ik ben opgeleid aan de Design Academy en werkte eerder voor 2D3D in Den Haag en Tinker imagineers in Utrecht. Sinds 2014 werk ik zelfstandig en freelance aan projecten voor en met onder andere het Wereldmuseum Rotterdam, Museum Volkenkunde Leiden, Artsen zonder Grenzen, Maritiem Museum Rotterdam, Marinemuseum Den Helder, Diergaarde Blijdorp, MAS Antwerpen, Tinker imagineers, DST, WINK experience architects, BSUR, reclamebureau RCLM, Angl en Doede Jaarsma Communicatie.

Ik werk onder de BNO-leveringsvoorwaarden 2013, die hier terug zijn te vinden.