Carte Blanche: Surf&Turf

Surf&turf_staand_03

Carte Blanche wil de verhalen vertellen over het eten op je bord. Dat doen we niet alleen door lekker eten en drinken te serveren, maar we ondersteunen dat door design en beleving. Voor elke Pop-up bedenken we (Birgitta van Langeveld en ondergetekende) een thema. Dat kan zijn geïnspireerd door een bijzondere locatie. De eerste keer was dat makkelijk. We zijn bootjesmensen. Dus de eerste locatie werd natuurlijk ons verbouwde voormalige vrachtschip Jolie. Het thema vloeide daar automatisch uit voort. Surf & Turf. Water en land.

Voor dit eerste pilot-event sloten we aan bij Restaurant Day. Een mooi platform. Want op die dag zouden er wereldwijd pop-up en huiskamerrestaurantjes opduiken om gezamenlijk te genieten van goed eten in leuk gezelschap. We houden van dit soort initiatieven. Het sluit aan bij onze ideeën over creativiteit en daadkracht. Gewoon mooie plannen realiseren!

Op basis van het thema Surf&Turf zijn we gaan ontwerpen en plannen. Er werd een stijl ontworpen voor dit thema. We hebben een menu samengesteld. Elke gang vertelt een verhaal dat we visueel ondersteunden met ontworpen placemats en verschillende verpakkingen en presentatievormen. Er werden mooie wijnen uitgezocht bij de gerechten. Servies werd bij elkaar gezocht. Recepten getest. Handen uit de mouwen: plug & play!

De reacties waren buitengewoon positief, en we bruisen nog van meer ideeën, dus Carte Blanche zal in de toekomst weer van zich laten horen!

Surf&turf_staand_01 Surf&turf_staand_02  Surf&turf_staand_06Surf&turf_staand_04 Surf&turf_staand_05Reacties zijn gesloten.